Produse BIO care nu trebuie să-ți lipsească din casă
Produse BIO care nu trebuie să-ți lipsească din casă

Produse bio
care nu trebuie sa-ți lipsească din casă

     Apiphen contine miere, extract de propolis îmbogatit cu antioxidanti din struguri – (Antioxivita), ingrediente care asigura un efect sinergic cumulat în lupta cu bacteriile patogene cel mai des întâlnite. Este eficient impotriva bacteriilor precum E-coli sau impotriva stafilococului auriu.

     Mai eficient decat mierea de Manuka.

    Testat in Elvetia

   Cum acţionează?

– Fluidifică secrețiile bronșice.
– Susține buna funcționare a aparatului digestiv și genital.
– Restabilește normalitatea intervalului intermenstrual.
– Reglează fluxul menstrual.
– Antitumoral
– Vermifug

   Pentru ce se recomandă?

   Chisturi ovariene, hemoragii uterine (menoragii, hipermenoree,), fibrom uterin – stopează dezvoltarea acestuia, tulburări ale ciclului menstrual, simptome caracteristice menopauzei (bufeuri, insomnii, iritabilitate, nervozitate), oxiuri (în special pentru copii)

   Coenzima Q10 sustine sanatatea inimii, ameliorand afectiunile cardiovasculare (in special insuficienta cardiaca), fortifica sistemul imunitar si reface energia dupa efort indelungat. Poate fi administrata in asociere cu alte medicamente pentru contracararea efectelor nedorite in functionarea inimii, muschilor sau altor organe. Stimuleaza metabolismul organismului si favorizeaza procesele de slabire, ca antioxidant lupta impotriva imbatranirii, contribuie la mentinerea echilibrului hormonal, amelioreaza functia reproductiva

   Îngrijirea fermă a ochilor cu complexul Lavera Green Lift stimulează sistemul de colagen al pielii.
Lifting natural pentru zona ochilor.
   Rețeta cu acizi hialuronici triplu eficienți și ulei de karanja oferă umiditate și oferă îngrijire cuprinzătoare.
   Aplicatorul special dezvoltat pentru zona ochilor are un efect răcoritor.
   Complexul Green Lift: cercetarea cosmetică naturală Lavera a dezvoltat o formulă hrănitoare care stimulează sistemul de colagen al pielii cu o compoziție exclusivă de ingrediente active din extract de cultură celulară edelweiss extrem de eficient și ingrediente active naturale.

Laptisor de matca – elixirul tineretii noastre

Beneficii ale Laptisorului de Matca: 

  Rezistenţă la efort (examene, competiţii sportive);
  Tonifiant psihic, sexual şi intelectual;
  Refacerea organismului după intervenţii chirurgicale şi tratamente agresive;
  Menopauză şi anemii;
  Reface celulele nervoase;
  Reduce colesterolul din sânge;
  Contribuie la metabolismul celular.

     Consumate crude sau prăjite, întregi sau măcinate, în amestecuri de salate, cu cereale și cu lapte sau cu sucuri naturale, aceste semințe sunt o sursă excelentă de fibre, sunt bogate în proteine, bogate în acizi grași esențiali Omega-3 şi Omega-6, antioxidanți, aminoacizi, vitamine și minerale. Au proprietăți ce previn îmbătrânirea precoce, inhibă apetitul, iar o lingură de semințe asigură energia unei persoane pe durata întregii zile. Consumate zilnic, sunt utile diabeticilor, avand un indice glicemic scăzut, dar şi atleților, pentru rezistență și hidratare.